Bývalá premiérka Radičová sa stala dekankou vysokej školy

TA3 TASR
17.5.2017 12:36

Niekdajšia premiérka a ministerka Iveta Radičová sa niekoľko rokov po svojom odchode z politiky stala dekankou vysokej školy. Zvolili ju v tajnej voľbe.

Bývalá premiérka Radičová sa stala dekankou vysokej školy
Paneurópska VŠ

Akademický senát Fakulty masmédií Paneurópskej vysokej školy v tajnej voľbe schválil navrhnutú kandidátku na pozíciu novej dekanky. Stala sa ňou Iveta Radičová, informovala Katarína Holetzová z Paneurópskej vysokej školy v Bratislave.

Iveta
Radičová bola v minulosti ministerkou práce, sociálnych vecí a rodiny, poslankyňou národnej rady a v rokoch 2010-2012 predsedníčkou vlády. Pôsobila na Slovenskej akadémii vied, Univerzite Komenského a viacerých zahraničných univerzitách.

"Radičová pôsobila na Slovenskej akadémii vied, Univerzite Komenského, v Nadácii S.P.A.C.E, na St. Anthony College Oxfordskej univerzity a viacerých zahraničných univerzitách. Je koordinátorkou medzinárodných výskumných tímov a držiteľkou niekoľkých medzinárodných ocenení. Aktívne pôsobí v charitatívnych organizáciách, je členkou prestížneho  Madridského klubu a Council of Women World Leaders. V súčasnosti prednáša  na Bratislava International School for Liberal Arts (BISLA) a pôsobí vo výbore  projektu EÚ „New Pact for EU“. Na Paneurópskej vysokej škole je od roku 2012 profesorkou na Ústave mediálnych štúdií Fakulty masmédií PEVŠ," informuje škola na svojej stránke.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok