Polícia narazila pri preverovaní príjmov Bubeníkovej na výhru

TASR
30.3.2012 09:29

Polícia pri preverovaní príjmov bývalej šéfky Fondu národného majetku (FNM) Anny Bubeníkovej za posledné roky narazila na informáciu, že v minulosti vyhrala vyššiu sumu peňazí. Informuje o tom dnešné vydanie denníka SME. Akú sumu mala Bubeníková vyhrať, sa mu zistiť nepodarilo.

Polícia narazila pri preverovaní príjmov Bubeníkovej na výhru
SITA

Špeciálny prokurátor Dušan Kováčik, ktorý Gorilu vyšetruje, denníku povedal, že o tikete vie. Bližšie ho nechcel komentovať, informácia sa podľa neho oficiálne nenachádza vo vyšetrovacom spise. Bubeníková podľa SME tvrdí, že nejde o jej výhru, ale patrí jej príbuznému. Vylúčila, že by išlo o výhru v stávkovej kancelárii Fortuna, ktorú vlastní Penta. Bývalá šéfka FNM výhru príbuzného iba prevzala, aby ochránila jeho súkromie, povedal pre denník Bubeníkovej advokát.

Polícia preveruje Bubeníkovej príjmy v súvislosti s kauzou Gorila. V údajnom spise SIS zverejnenom na internete sa píše, že finančná skupina Penta mala nominantku SDKÚ vo FNM uplácať. Už za socializmu bol podľa vyšetrovateľov víťazný tiket príležitosťou, ako legalizovať príjem z trestnej činnosti, napísal ďalej denník.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok