Stratené školáčky sa našli živé

TA3 SITA
30.10.2014 09:42

Pátranie po dvoch školáčkach, ktoré zmizli v stredu, sa podľa oficiálnych informácií zo žilinskej krajskej polície skončilo úspešne a školáčky našli dnes o 10:45 živé. Školáčky zmizli v stredu 29. októbra popoludní, keď vystúpili z autobusu v obci Staškov (okres Čadca), kde ich naposledy videli o 15:15 pred miestnym obecným úradom.

Stratené školáčky sa našli živé

"Sedemročnú Sabinu a deväťročnú Anitu našli o 10:45 záchranári so špeciálne cvičeným psom spolu s policajtmi z Čadce v lese blízko futbalového štadióna smerom na obec Olešná (okres Čadca). Obe dievčatá komunikovali a ich zdravotný stav na mieste okamžite začal preverovať lekár," povedala pre agentúru SITA hovorkyňa žilinskej krajskej polície Jana Balogová.

Od stredajšieho večera až do dneška dievčatá márne hľadali v širokom okolí Staškova, na autobusových a železničných staniciach, v zdravotníckych zariadeniach, pohostinstvách, kluboch a baroch, u vodičov taxislužby v okrese Čadca. Do pátrania sa s pomocou starostu obce zapojilo asi dvesto ľudí zo Staškova i z okolitých obcí. K polícii, záchranárom so psami a dobrovoľníkom sa ráno pridali i ďalšie posily. Pátral aj vrtuľník ministerstva vnútra.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok