Kultový seriál sa vracia po 25 rokoch. Ako sa zmenili hrdinovia Twin Peaks?

TA3 SITA
5.5.2017 21:56

Predstavili ďalší teaser trailer pokračovania mysteriózneho seriálu Mestečko Twin Peaks (1990-1991). V krátkej 40-sekundovej ukážke predstavili tvorcovia obyvateľov mesta po 25 rokoch v rýchlom slede záberov za sebou.

Kultový seriál sa vracia po 25 rokoch. Ako sa zmenili hrdinovia Twin Peaks?
SITA/AP

V teaseri je možné zazrieť napríklad zástupcu šerifa Tommyho "Hawka" Hilla, matku zavraždenej Laury Palmer Sarah, ako nakupuje v obchode či špeciálneho agenta FBI Dalea Coopera.

Osemnásťdielny projekt odštartuje 21. mája dvojhodinovou premiérovou časťou, po ktorej televízia prostredníctvom svojej digitálnej platformy ponúkne aj tretiu a štvrtú epizódu. Ďalšie diely už bude televízia vysielať s týždňovým odstupom. Pôvodný seriál o záhadách a tajomstvách jedného malomesta, v ktorom zavraždili krásnu mladú Lauru Palmer, získal v roku 1990 dve ceny Primetime Emmy a o rok neskôr tri Zlaté glóbusy a Peabody Award.

V projekte sa opäť predstaví Kyle MacLachlan, ktorý si zopakoval úlohu Dalea Coopera, či samotný režisér Lynch, ktorý si zase zahral šéfa pobočky FBI Gordona Colea. Z pôvodného obsadenia sa do seriálu vrátili aj Sheryl Lee, Dana Ashbrook, Sherilyn Fenn, Catherine E. Coulson, Mädchen Amick, Michael Horse, Miguel Ferrer, Ray Wise, David Patrick Kelly, Grace Zabriskie, Warren Frost alebo Harry Dean Stanton.

Po ich boku sa predstavia napríklad Naomi Watts, Monica Bellucci, Tim Roth, David Duchovny, Amanda Seyfried, Ashley Judd, Robert Knepper, Jennifer Jason Leigh, Laura Dern, Ernie Hudson, Balthazar Getty, Michael Cera, Trent Reznor či Richard Beymer.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok