PR správa

25+ trendy online marketingových seminárov pre váš business!

PR
13.4.2017 16:46

Digitálno-marketingová Trend Online Academy vám prinesie už viac ako 20-krát top informácie zo sveta online marketingu. Prvýkrát sa vidíme už vo štvrtok 27. apríla v Bratislave s témami vhodnými pre začiatočníkov aj pokročilých.

25+ trendy online marketingových seminárov pre váš business!

Dokopy sa však môžete tešiť na 4 nadupané dni so zaujímavým obsahom z digital marketingu (27. apríl, 3. máj, 24. máj, 1. jún 2017). Všetky informácie a podrobný program jednotlivých dní nájdete na webstránke Trend Online Academy.

Čo vás čaká?

Tento rok zažijete až 12 Google Partners trénerov (Mobile Advertising, Display, Video content, Analytics...) na jednom mieste! Exkluzívne počas tohto ročnej Trend Online Academy. Počas viac ako 25 seminárov a prípadových štúdií vám rešpektovaní špecialisti vysvetlia všetko, čo musíte o online pre váš business vedieť.

Na aktuálnom ročníku akadémie vás neminú prednášky o základoch online marketingu, SEO, e-mail marketingu, reklame v Google AdWords, mobilnom marketingu, stratégiách pre YouTube, video obsahu, Facebooku, sociálnych sieťach pre B2B aj B2C, ako aj analytike, využití dát a o exporte.

Podujatie ponúkne aj prehľad nových trendov v online marketingu a víziu, na aké novinky sa pripraviť do najbližších mesiacov. Ak sa nemôžete zúčastniť osobne, sledujte nás online! Celý program absolvujete prostredníctvom LIVE STREAMU z pohodlia Vašej kancelárie.

O čom je akadémia?

Trend Online Academy má už svoje stále miesto na slovenskom trhu online marketingu. Pravidelne na nej vystupujú najväčšie esá slovenských aj zahraničných agentúr a profesionáli z praxe a prinášajú horúce novinky, trendy a prípadové štúdie z digitálneho marketingu. Ak chcete byť stále „in“ v online marketingu, toto je to pravé miesto pre vás.

Trend Online Academy je viac ako konferencia. Dáva vám priestor na priamu reflekciu s odborníkmi vo svojej oblasti, či už počas jednotlivých blokov spíkrov, počas panelových diskusií alebo individuálnych stretnutí. Priateľská a najmä otvorená atmosféra je otvorená aj networkingu s možnými budúcimi odberateľmi/dodávateľmi či spolupracovníkmi.

Účastníci, ktorí absolvujú všetky 4 dni Trend Online Akadémie, získajú certifikát online marketéra. Počet vstupeniek na všetky 4 dni je limitovaný. Zaregistrujte sa ešte dnes!

Trend Online Academy organizuje TREND v spolupráci s odborným garantom – online marketingovou agentúrou Volis International.

Viac info o akadémii a program na: www.trendonline.academy

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok