Polícia má vlastný Facebook, ukáže zásahy aj psích pomocníkov

TA3 SITA
3.4.2017 10:11

Vlastnú stránku na sociálnej sieti Facebook má už aj policajný zbor. Stránka pod názvom Polícia Slovenskej republiky bude denne prinášať aktuality a zaujímavé témy týkajúce sa činnosti všetkých zložiek Policajného zboru.

Polícia má vlastný Facebook, ukáže zásahy aj psích pomocníkov
facebook/Polícia Slovenskej republiky

Informovať bude o policajných zásahoch, o závažných dopravných nehodách a dopravných obmedzeniach, ako aj o každodennej činnosti polície. Súčasťou budú aj témy zamerané na prevenciu, pátranie po osobách, venovať sa budú aj zvieracím pomocníkom policajtov či samotnej histórii polície. Na obsahu stránky sa bude môcť podieľať každý príslušník polície.

Podľa ministra vnútra Roberta Kaliňáka budú mať návštevníci facebookovej stránky vďaka exkluzívnemu obsahu príležitosť spoznať každodennú prácu príslušníkov Policajného zboru, pri ktorej neraz nasadzujú vlastné životy. Ako uviedol policajný prezident Tibor Gašpar, prostredníctvom modernej komunikácie sa priblížili viac k verejnosti, ktorá je vo viacerých prípadoch nápomocná pri objasňovaní trestnej činnosti.

“Policajti sú často vnímaní ako tí, ktorí len rozdávajú pokuty. Verím, že Facebook poskytne našim spoluobčanom skutočný pohľad na činnosť Policajného zboru,“ dodal Tibor Gašpar.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok