Remiášová prežíva trápenie. Chcem splniť Róbertov odkaz, tvrdí

TA3 SITA
30.3.2017 19:41

Podľa Anny Remiášovej, matky Róberta Remiáša, ktorý zahynul v súvislosti s únosom prezidentovho syna, je výnimočný deň. Remiášová vyjadrila trápenie, ktoré zažíva už 21 rokov.

Remiášová prežíva trápenie. Chcem splniť Róbertov odkaz, tvrdí
TASR/Martin Baumann

„Je tu veľká nádej, že je šanca skončiť všetko to trápenie, ktoré tých 21 rokov prežívam. Aj keď bolesť zostane, predsa len tu bude šanca, že keď prešlo zrušenie amnestií v parlamente, tak budú pomenovaní ľudia, ktorí spáchali tento zločin," uviedla Remiášová s tým, že nejde o banalitu, ale o čistotu politickej scény.

img-4295_0a000002-42e3-4832.jpg

A ak si máme politikov vážiť, malo by im podľa Remiášovej záležať na tom, aby mali čistý štít. „Podporovala som návrh pána Budaja – bol jednoduchý, prehľadný, čistý a zrozumiteľný. Teraz tu však nejde o osoby, ale o cieľ. Ďakujem pánovi Budajovi – celých 21 rokov pri mne stál a bol mi vždy oporou.

Anna Remiášová verí, že sa veci pohnú správnym smerom. "Verím, že sa konečne pohneme ďalej, aby sme mohli žiť v lepšom právnom a demokratickom štáte, najmä naše deti. Nenosím v srdci pomstu. Som človek, ktorý túži po tom, aby boli verejne pomenovaní ľudia, ktorí to spáchali. Ja chcem splniť Róbertov odkaz, že vládne špičky spáchali teroristický zločin únosu,“ uviedla Remiášová.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok