Vo vlaku z Bratislavy do Viedne našli mŕtveho mladého Slováka

TA3 ČTK
23.3.2017 13:34

Vo vlaku z Bratislavy do Viedne našli v stredu v rakúskej spolkovej krajine Burgenland mŕtveho dvadsaťosemročného Slováka. Príčina smrti nie je známa, prokuratúra nariadila pitvu.

Vo vlaku z Bratislavy do Viedne našli mŕtveho mladého Slováka
SITA/AP

Cestujúci upozornil popoludní vlakvedúceho, že v jednom z vozňov sedí muž bez známok života. Vlak potom zastavil v stanici Gattendorf asi 20 kilometrov od Bratislavy. Cestujúci informoval aj záchranárov a políciu. Privolaný lekár však už len konštatoval smrť. Totožnosť Slováka úrady zatiaľ nezverejnili.

V stredu v Rakúsku objavili ešte jednu mŕtvolu slovenského občana. Päťdesiatosemročného bezdomovca našli v Grazi v zariadení na likvidáciu odpadov. Dostal sa tam z Viedne v zatiaľ nezistenom smetiarskom voze. Súdna pitva potvrdila nielen silné násilie smerované voči hlave zosnulého, a to ešte za jeho života, ale aj vážne zranenie v krčnej oblasti, informovali policajné zdroje. Kriminalisti vynakladajú momentálne maximálne úsilie, aby vypátrali vozidlo, ktoré Slovákovo telo prepravilo do Grazu. Sľubujú si od toho možné stopy, ktoré by uľahčili ďalšie vyšetrovanie.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok