Nové Zámky si doma poradili s Martinom, dvakrát skóroval Lelkeš

TA3 SITA TASR
10.3.2017 22:20

Hokejisti Nových Zámkov na vlastnom ľade zvíťazili nad hráčmi Martina 4:2 v piatkovom stretnutí predposledného 53. kola slovenskej Tipsport ligy 2016/2017.

Domáci po dvoch góloch Richarda Lelkeša a zásahu Stanislava Kučkina viedli už 3:0. Za hostí skorigoval Arturs Salija, no Martin inkasoval aj štvrtýkrát - presadil sa Erik Čaládi. V tretej tretine hostia opäť znížili zásluhou Jereho Pulliho, ale zdramatizovať zápas sa im už nepodarilo.

Štefan Mikeš, tréner Nových Zámkov: "Prvé dve tretiny boli z našej strany veľmi dobré, veľmi nám pomohli dva zlepené góly, ktoré sme dali. Trošku sme sa uvoľnili, v druhej tretine sme dominovali, no treba povedať, že súper veľmi dobre bránil. To znamená, že sme hrali dosť neefektívny rohový hokej, aj keď optická prevaha bola na našej strane. Tých čistých šancí  toľko nebolo, tých bolo viacej práve v prvej tretine. V tretej tretine sme dostali gól a trošku sme sa začali báť. Ale myslím, že sme si víťazstvo zaslúžili a verím, že nám pomôže v rozhodujúcom zápase, ktorý nás čaká."

Pavel Paukovček, tréner Martina: "Súperovi išlo v dnešnom zápase o veľa, my sme mali playoff v podstate isté. Nechali sme oddychovať niektorých hráčov, ktorí majú drobné zranenia. Prvé dve tretiny hral súper nátlakový hokej, my sme urobili nejaké chyby, z čoho pramenili góly. V tretej tretine sme chceli výsledok ešte zdramatizovať. Keby sme využili presilovku a dali na 3:4, bolo by to iné. Súper nám však už nedovolil streliť kontaktný gól a v podstate za tú snahu, ktorú preukázal, si víťazstvo zaslúžil viac."

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok