Hokejový zápas medzi Martinom a Žilinou zrušili, vraj bol rizikový

TA3 TASR
3.3.2017 18:39

Piatkový zápas 50. kola hokejovej Tipsport Ligy medzi domácim MHC Martin a MsHK Žilina zrušili krátko pred jeho plánovaným štartom o 18.00 h pre problém s kamerovým systémom na martinskom štadióne.

"Zápas MHC Martin - MsHK Žilina bol vyhlásený ako rizikový. Neuskutoční sa z organizačno-bezpečnostných dôvodov. Problém bol v kamerovom systéme, ktorý podľa zhodnotenia technika polície SR nespĺňa požadované normy," povedal bezpečnostný manažér MHC Vladimír Škokor.

Martinský klub na svojom oficiálnom facebookovom profile napísal: "Chceme sa ospravedlniť všetkým fanúšikom, ale na základe dozornej rady je dnešný rizikový zápas na základe nedostačujúceho kamerového systému zrušený."

O zrušení informoval prostredníctvom facebooku aj žilinský tím: "Vážení fanúšikovia, dnešný zápas v Martine je zrušený! Dôvodom je kamerový systém, ktorý nie je dostatočný, keďže dnešný zápas je rizikový. Naši chalani sú už na ceste späť do Žiliny, o výsledku zápasu, pravdepodobne kontumácia v náš prospech, sa rozhodne za zeleným stolom. Ďakujeme za pochopenie a želáme príjemný večer."

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok