Ohlásili prvú disneyovskú homosexuálnu postavu vo filme

TA3 SITA
1.3.2017 21:53

V očakávanej snímke Kráska a zviera spoločnosti Walt Disney Pictures, ktorá je hranou verziou rovnomenného animovaného filmu z roku 1991, sa predstaví homosexuálna postava.

Ohlásili prvú disneyovskú homosexuálnu postavu vo filme
SITA/AP

Režisér novinky Bill Condon to prezradil v rozhovore pre britský magazín Attitude, v ktorom uviedol, že pôjde o LeFoua v podaní Josha Gada. Pobočník samoľúbeho Gastona, ktorého stvárňuje Luke Evans, sa bude v titule vyrovnávať so svojou túžbou a pocitmi k nemu. "LeFou je niekto, kto chce v jeden deň byť Gastonom a na druhý deň ho chce pobozkať. Je to niekto, kto práve zisťuje, že má takéto pocity a Josh z toho urobil niečo rafinované a skvelé. Je to niečo, čo sa na konci vyplatí," povedal. LeFou bude prvou disneyovskou homosexuálnou postavou vo filme.

V novom spracovaní Krásky a zvieraťa sa v hlavných úlohách predstavia Emma Watson a Dan Stevens. Okrem nich si v novinke zahrali aj Emma Thompson, Kevin Kline, Audra McDonald, Ian McKellen, Ewan McGregor, Stanley Tucci či Gugu Mbatha-Raw. Snímka by sa mala dostať do slovenských kín 16. marca.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok