Dunajská Streda potvrdila domácu formu a deklasovala Prešov

TA3 TASR SITA
25.2.2017 21:01

Dunajská Streda vytvorila víťazstvom 5:0 rekord vo výške skóre vo vzájomných zápasoch s Prešovom. Východniari nevyhrali na Žitnom ostrove už viac ako 10 rokov.

Po zmene strán sa postupne presadili Pape Macou Sarr, Kristopher Vida, Pavol Šafranko a skazu hostí dokonal svojím druhým zásahom v zápase Pačinda. Dunajská Streda neprehrala deviatykrát po sebe, pričom na novom štadióne vyhrala všetky doterajšie štyri zápasy so súhrnným skóre 10:1. Prešov nezvíťazil na Žitnom ostrove už takmer 11 rokov. Tatran naposledy získal všetky tri body ešte vlani v októbri, po odstúpení Myjavy figuruje v tabuľke na poslednej 11. priečke.

Csaba László, tréner DAC-u: "Ďakujem súperovi za férový zápas. V prvom polčase bol zápas vyrovnaný, v prestávke som bol preto hlasnejší v kabíne. Mali sme šance, aby sme v prvom polčase zápas kontrolovali. Vedeli sme, že Prešov je nebezpečný, videli sme ich zápas proti Slovanu. V druhom polčase po druhom góle sa zápas vyvíjal podľa našich predstáv."

Miroslav Jantek, tréner Prešova: "Súper v zápase potvrdil svoju kvalitu. Škoda druhého polčasu, keď sme rýchlo dostali tri góly za sebou. Boli momenty, keď v prvom polčase sme mali šance na gól, ale po druhom góle sa domáci dostali na koňa."

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok