Na Pasienkoch padlo sedem gólov, Slovan zdolal Trenčín

TA3 SITA TASR
25.2.2017 20:48

Futbalisti ŠK Slovan Bratislava zdolali AS Trenčín 4:3 v sobotňajšom šlágri 21. kola Fortuna ligy 2016/2017. O troch bodoch pre domácich v dramatickom závere rozhodol Tamás Priskin, ktorý sa v dueli zaskvel hetrikom.

Krátko pred rozhodujúcim zásahom maďarského reprezentanta prišiel na trávnik navrátilec do belasého dresu Róbert Vittek. Slovan má na 2. priečke tabuľky 6-bodové manko na vedúcu Žilinu, na MŠK však čaká ešte v nedeľu súboj proti Zlatým Moravciam.

Ivan Vukomanovič, tréner Slovana: "Myslím si, že sme videli pekný zápas, ktorý bol atraktívny pre divákov na štadióne i pred televíznymi obrazovkami. Pre trénerov to však bol náročný duel, na ihrisku sa vyskytlo veľa chýb na oboch stranách. V aktuálnom období sa veľmi ťažko hrá na takejto tráve. Na konci musí panovať spokojnosť, lebo sme získali tri body. Potrebujeme ešte veľa pracovať a v každom zápase odovzdať sto percent, pretože každý súboj je ťažký."

Martin Ševela, tréner Trenčína: "Videli sme zaujímavé stretnutie, padlo v ňom veľa gólov. Pokiaľ by bol trávnik na vyššej úrovni, aj kvalita futbalu by bola lepšia. Chýbala divácka kulisa, futbal sa hrá pre ľudí. Niektoré individuálne výkony v oboch tímoch boli spĺňali vysoké kritériá. Vedeli sme, že domáci budú pod tlakom, vstup do zápasu sme mali zaujímavý. Mrzia nás štyri zásahy v našej sieti, to by sa nemalo stávať na takomto fóre. Ak sa chceme posunúť v tabuľke, celé mužstvo musí lepšie brániť, defenzíva sa začína od útočníka. Naším cieľom zostáva Európska liga."

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok