Michalovce pod Tatrami dvakrát udreli a zdolali Trnavu

TA3 SITA TASR
21.2.2017 20:32

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce zvíťazili v Poprade 2:0 nad hráčmi FC Spartak Trnava v utorkovom zápase 20. kola slovenskej Fortuna ligy 2016/2017 a do jarnej časti vstúpili ziskom troch bodov.

O góly Michalovčanov pod Tatrami sa postarali Martin Regáli a kapitán Igor Žofčák, ktorí po hodine hry skórovali v rozpätí štyroch minút. Zemplín sa vyšvihol na siedmu priečku tabuľkového poradia o skóre za AS Trenčín, obe mužstvá majú po 22 bodov. Trnava dosiaľ vybojovala 26 bodov a je na štvrtej pozícii.

Anton Šoltis, tréner MFK Zemplín Michalovce: "Mne sa tento zápas hodnotí ľahko. Boli sme efektívni, z dvoch striel sme dali dva góly. V prvom polčase sme však hrali zakríknuto. Na hre viacerých chlapcoch bol vidieť rešpekt, keďže ešte len zbierajú prvé štarty v najvyššej súťaži. Myslím si, že v ďalších zápasoch to už bude lepšie. V druhom polčase to už bolo lepšie. Keď sme dali druhý gól, zápas sme si už dokázali postrážiť. Treba však povedať, že súper mal dostatok šancí na strelenie gólu. Futbal sa však hrá na góly."

Miroslav Karhan, tréner FC Spartak Trnava: "Odohrali sme nešťastný zápas. Mali sme niekoľko príležitostí na to, aby sme otvorili skóre zápasu, ale tie sme, žiaľ, nevyužili. Domáci skórovali prakticky z prvej strely na našu bránku. Dostali sa do vedenia, my sme naopak krátko na to zazmätkovali v obrane a dostali sme aj druhý gól. S chlapcami to dosť zatriaslo, no snažili sme sa ešte dať kontaktný gól. Keď však nedáme gól, tak nemôžeme zvíťaziť."

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok