Hacketta už nezvláda ani jeho rodina: Je to úplne iný človek

TA3 SITA
15.2.2017 22:03

Austrálsky bývalý plavec, trojnásobný olympijský víťaz Grant Hackett pokračuje v ruinovaní svojej roky budovanej povesti.

Rady si s ním už nevie ani rodina, v stredu na neho jeho otec privolal políciu do svojho domu v Gold Coast. Podľa brata Craiga sú za všetkým psychické problémy 36-ročného účastníka troch olympijských hier. "Všetci sme urobili, čo sa dalo, ale teraz už to nie je v našich rukách. Tento človek nie je ten Grant Hackett, ktorého milovala celá Austrália. Hovoríme o úplne inej osobe. Ja ho nespoznávam, nepozná ho otec, nepozná ho mama. V jeho tele sa usídlil kompletne iný človek. Starý duch je preč," vyhlásil Craig Hackett.

Grant vraj v stredu na poludnie začal byť agresívny voči svojmu otcovi, bývalému policajtovi Nevillovi, ktorý privolal hliadku. Niekdajší plavec súhlasil s tým, že ho odvedú na stanicu, a následne ho prepustili.Grant Hackett získal individuálne tituly olympijského šampióna na 1500 m voľný spôsob v Aténach 2004 a v Sydney 2000, kde pridal aj zlato zo štafety na 4x200 m voľný spôsob. Kariéru prvý raz ukončil už v roku 2008, ale po šiestich rokoch sa vrátil a štart v rozplavbe štafety na 4x200 m voľný spôsob mu napokon vyniesol zisk bronzovej medaily na majstrovstvách sveta 2015 v Kazani.

Vlani v apríli vyvolal rozruch v lietadle pri návrate z domáceho šampionátu, keď sa pohádal s cestujúcim sediacim v rade pred ním. Celá záležitosť vtedy vyústila až do obťažovania s mierne zvráteným sexuálnym nádychom. Hackett v podnapitom stave prstami stlačil prsnú bradavku realitnému agentovi Martinovi Slobodnikovi.V roku 2014 sa USA podrobil liečbe závislosti od lieku Stilnox, ktorý v minulosti bežne užívali austrálski plavci.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok