Podbrezovčania posilnili útok, vysoké ciele si na jar nedávajú

TA3 SITA
15.2.2017 21:54

Futbalisti Podbrezovej vstupujú do jarnej časti najvyššej slovenskej futbalovej súťaže z pozície druhého tímu tabuľky. Káder počas zimnej prestávky neprešiel výraznými zmenami.

Zo základnej zostavy sa porúčal iba jeden hráč - Pavol Šafranko. Skončilo sa mu totiž hosťovanie a jeho kmeňový klub 1. FC Tatran Prešov sa dohodol na jeho ďalšom účinkovaní s Dunajskou Stredou. Odtiaľ by mal do Podbrezovej putovať útočník Robert Polievka, či však stihne úvodný sobotňajší duel jarnej časti Fortuna ligy práve s Dunajskou Stredou, je nateraz pre legislatívne procesy otázne.

Zaujímavá by mohla byť aj posila z tureckého klubu Kardemir Karabükspor. Ide o 26 ročného rumunského ofenzívneho futbalistu Mariusa Alexeho, ktorý prichádza do ŽP Šport na hosťovanie.

"K podstatným zmenám v kádri neprišlo.Uvoľnili sme hráčov, ktorí nedostávali veľa priestoru, nevedeli sa u nás uplatniť. Niektorí si našli angažmán, iní si ešte hľadajú. Do mužstva sme chceli dotiahnuť futbalistov, ktorí majú perspektívu. Preto prišli napríklad reprezentanti do 19 rokov, či už z Trenčína alebo zo Senice. Trénujú s A-mužstvom, ale budú môcť nastúpiť aj za našu devätnástku," ozrejmil zmeny v kádri prezident podbrezovského klubu Július Kriváň.


zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok