Poprad zažil piatu prehru v sérii a tretiu s Nitrou v sezóne

TA3 SITA TASR
14.2.2017 20:44

Poprad doma nestačili na majstrovskú Nitru a podľahol 1:3 v utorkovom súboji 45. kola hokejovej Tipsport ligy. Dva góly hostí strelil reprezentant Radoslav Macík, jeden pridal Miroslav Pupák.

V popradskom drese sa do streleckej listiny zapísal iba Matúš Paločko, ktorý v 27. min korigoval na priebežných 1:2. Poprad prehral s Nitrou tretí z piatich vzájomných zápasov v tejto sezóne a natiahol sériu prehier na päť. V ostatných piatich zápasoch Podtatranci získali iba 2 body po prehrách v predĺžení v Žiline a doma s Novými Zámkami.

Marcel Ozimák, tréner Popradu: "Zlyhali sme úplne vo všetkom - v presilovkách, obrane i útoku. Odohrali sme náš najslabší zápas, sme sklamaní. Treba však uznať kvalitu Nitry. Mierna spokojnosť je s druhou tretinou, ale celkový prejav bol horší ako pri prehre v Nových Zámkoch. Chlapci kopili chyby jednu za druhou, nevedeli sa celý zápas psychicky vzchopiť. Prehrali sme päť zápasov po sebe, v stredu si sadneme a musia padnúť riešenia."

Andrej Kmeč, tréner Nitry: "Zápasy po prestávke sú nevyspytateľné. Bola dlhšia pauza, niektorí hráči boli v reprezentáciách. Zvládli sme ho však veľmi dobre. Podali sme kompaktný a zodpovedný výkon až na moment v druhej tretine, keď sa súper dostal na rozdiel jedného gólu. Tretiu tretinu sme zahrali s prehľadom, zaslúžili sme si víťazstvo."

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok