Volejbalistky Slávie obhájili triumf v Slovenskom pohári

TA3 SITA
12.2.2017 18:16

Volejbalistky VK Slávia EU Bratislava obhájili svoje vlaňajšie prvenstvo a triumfovali v Slovenskom pohári 2016/2017. V nedeľňajšom finálovom stretnutí na turnaji Final Four v Starej Ľubovni zvíťazili jednoznačne 3:0 nad hráčkami Volley project UKF Nitra.

Slávia ťahá na národnej scéne 58-zápasovú šnúru bez prehry a je rekordérom v počte prvenstiev v SP. Pre UKF Nitra to bola premiérová účasť vo finále. Víťazkám Slovenského pohára patrí právo štartu v pohárových súťažiach Európskej volejbalovej konfederácie pre súťažný ročník 2017/2018.

"Možno to vyzeralo jednoducho, ale myslím si, že to pramenilo z toho, že UKF Nitra sa v sobotu v semifinále emotívne vyložila na ihrisku. Hrali fantasticky proti 1. BVK a dnes akoby sa na ihrisku hľadali. Musím však vysloviť spokojnosť s výkonom aj prejavom nášho družstva. Hráčky splnili taktické pokyny, hrali koncentrovane aj keď sme viedli o veľa bodov a náskok hovorí za všetko. Tešíme sa, že sme získali Slovenský pohár a víťazná séria je bonus navyše. Raz sa to určite skončí, ale dúfame, že to potiahneme čo najdlhšie. Pre mňa je to na ženskej scéne najväčší úspech. Mám fantasticky poskladané družstvo zo skúsených a mladých hráčok a je s nimi radosť pracovať," uviedol tréner Slávie Michal Matušov.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok