Lipšic sa stal terčom bizarného útoku zamaskovaných mužov

TA3 SITA
8.2.2017 10:33

Nepríjemné chvíle zažil bývalý minister vnútra a bývalý opozičný poslanec Daniel Lipšic. Pred škôlkou, kam zaviedol svoje dieťa, ho napadli maskovaní muži a postriekali ho vodnou pištoľou. Bola to vraj odveta za "vodné delo". Zrejme to, ktoré použila polícia proti agresívnym demonštrantom pri protestoch Gorila.

Lipšic sa stal terčom bizarného útoku zamaskovaných mužov
SITA

Daniela Lipšica prepadli zamaskovaní muži. Ako informoval na sociálnej sieti, už pred škôlkou, kde zaviedol najmladšieho syna, mu skupina mamičiek povedala, že pred škôlkou je nejaká skupina zamaskovaných mužov. Nevenoval však tomu pozornosť a išiel do práce.

„Na Gunduličovej ulici mi zrazu niekto začal striekať vodu z vodnej pištole na chrbát. Keď som sa otočil, tak za mnou bolí štyria zamaskovaní muži s vodnými pištoľami, z ktorých jeden "hrdinskú akciu" nahrával na mobil a hovoril, že to je odveta za "vodné delo". Keď som sa otočil a následne sa za nimi rozbehol, tak títo štyria zamaskovaní "hrdinovia" vzali nohy na plecia a utiekli. Som zvedavý, či zverejnia aj časť videa, kde štyria zbabelci utekajú pred jedným,“ popísal Lipšic situáciu.

Lipšic nevie, ktorý mafián alebo gangster týchto štyroch lúzrov zaplatil. „Ale chcem ho vyzvať na jedno. Ak chcete, tak si ma počkajte kdekoľvek, ale nie pred školou alebo škôlkou mojich detí. Moju rodinu z našich sporov vynechajte!“ napísal.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok