Biely dom vymenil za surf. Obama dovolenkoval s miliardárom

TA3 TASR
8.2.2017 09:13

Bývalý americký prezident Barack Obama po odchode z Bieleho domu využíva svoj voľný čas naplno. Po odchode z funkcie stihol dovolenkovať s britským miliardárom Richardom Bransonom, zakladateľom spoločnosti Virgin.

Biely dom vymenil za surf. Obama dovolenkoval s miliardárom
TASR/AP

Na súkromnom ostrove

Branson zverejnil na svojom blogu video a niekoľko fotografií, na ktorých vidno exprezidenta s manželkou Michelle, ako spolu trávia čas na jednom z Bransonových súkromných ostrovov v Karibiku.

Obama mal podľa vlastného vyjadrenia počas výkonu funkcie hlavy štátu zákaz vykonávať vodné športy, čo si však pri pobreží ostrova Mosquito Island dosýta vynahradil, napísal Branson na svojom blogu.

Podnikateľ zároveň uviedol, že hostiť Obamovcov je preňho "obrovskou cťou". Obama strávil prvé dni po odchode z Washingtonu v kalifornskom Palm Springs.

Prechádzka po pláži

Na iných záberoch, ktoré sa objavili na sociálnych sieťach, je vidno bývalý prezidentský pár, ako sa prechádza po tamojšej pláži, pričom Obama má na hlave šiltovku nasadenú naopak.

Z Bieleho domu sa Obamovci presťahovali do vily v jednej z prestížnych štvrtí Washingtonu, kde zostanú zrejme dovtedy, kým mladšia z ich dcér, Sasha, neskončí strednú školu.

Staršia dcéra Malia začne od budúceho akademického roku študovať na Harvardovej univerzite v štáte Massachusetts. Bransonov konglomerát Virgin Group Ltd. sa orientuje na cestovanie, zábavu a životný štýl. Riadi tiež podniky v oblasti finančníctva, dopravy, zdravotníctva, jedla a pitia, ale aj médií a telekomunikácií.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok