Reláciu Ide o Pravdu čakajú zásadné zmeny. Miesto moderátora prevezme Peter Bielik  

ta3
20.9.2022 17:22

Kľúčová relácia internetovej TV Pravda Ide o Pravdu prešla vizuálnou aj obsahovou zmenou. Od jesene sa relácia nakrúca v nových priestoroch vydavateľstva, ktoré od júna sídli v budove TOWER 5. Obsah relácie bude tvoriť nový skúsený moderátor Peter Bielik.

Včerajšia Téma dňa s Petrom Bielikom najsledovanejšia od začiatku roka
TA3/David Duducz

Od začiatku bola tvárou najsledovanejšej a najobľúbenejšej relácie TV Pravda Zuzana Martináková, ktorá v súčasnosti pôsobí v Televízii ta3 na pozícii riaditeľky spravodajstva a publicistiky. Po jej odchode ju nahradila Mária Hlucháňová, ktorá sa stala novou šéfkou spravodajstva verejnoprávnej televízie. Od septembra bude divákov relácie Ide o Pravdu, ktorá vznikla v roku 2018, sprevádzať moderátor Peter Bielik.  

Peter Bielik aktuálne pôsobí ako moderátor relácie Téma dňa v Televízii ta3. V minulosti nadobudol bohaté skúsenosti s moderovaním aj v TV Markíza, v RTVS, taktiež v TV Luna či Rádio Zóna. “Ako moderátor vstupujem do online priestoru redakcie Pravdy s pokorou, ktorá takému renomovanému médiu prináleží. Verím, že si aj v online priestore nájdem svojich divákov a budem rád, ak prispejú k príprave jednotlivých relácií svojimi podnetmi, či otázkami na mojich hostí. Je to pre mňa nová výzva a rozhodol som sa jej postaviť čelom,” povedal Bielik na margo novej pracovnej pozície.

Diskusná, prevažne politická relácia Ide o pravdu sa stala neoddeliteľnou súčasťou TV Pravda. Doposiaľ vyšlo už 210 častí, ktoré si diváci spolu prehrali viac ako 1 miliónkrát. Relácia je veľmi úspešná aj na Youtube kanáli Pravda.sk, kde patrí k najsledovanejším reláciám. V etablovanej relácii bude Peter Bielik spovedať osobnosti z politickej scény a odborníkov z rôznych oblastí. Okrem toho sa moderátor zameria na aktuálne témy na domácej aj zahraničnej scéne.

“Sme veľmi radi, že jeden z najskúsenejších moderátorov televízie ta3 Peter Bielik, prijal naše pozvanie a pravidelne vysielaná relácia Ide o Pravdu, ktorej bude neoddeliteľnou súčasťou, obohatí a skvalitní publikovaný obsah online portálu denníka Pravda, ale i jeho printovej verzie,” vyjadril sa k novinkám v relácii Ide o Pravdu riaditeľ obsahu vo vydavateľskom dome OUR MEDIA SR Ľuboš Kamenistý.

Parlamentné voľby ilustračný Peter Bielik 1140px (TA3) ta3
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok