V ponuke BMW nájdeme doplnky M Performance aj pre model M3 Touring

TA3/SZ
25.7.2022 11:00

Len krátko po oficiálnom predstavení úplne prvého, sériového BMW M3 s karosériou Touring bolo v centrále značky vystavené toto kombi vylepšené množstvom prvkov pod záštitou M Performance. Čím všetkým môžte teda svoju praktickú M3 vylepšiť?

V ponuke BMW nájdeme doplnky M Performance aj pre model M3 Touring
BMW

BMW už nejaký ten čas ponúka svojim zákazníkom originálne príslušenstvo, ktoré častokrát vylepšuje nie len vzhľad, ale aj funkčnosť auta. Majitelia tak nemusia vyhľadávať ďalšie firmy ponúkajúce rôzne tuningové komponenty, ale môžu si vybrať rovno z ponuky továrenského tuningu, pri ktorom nie je okrem iného ani riziko straty záruky, keďže sa jedná priamo o značkové príslušenstvo BMW. Najnovšie bolo v centrále značky v Mníchove vystavené M3 Touring vylepšené o množstvo M Performance prvkov. Ak si teda kúpite M3 Touring, tak značka vás ani v tomto prípade nebude žiadnym spôsobom obmedzovať pri jeho vylepšovaní. Práve naopak.

BMW BMW

Svoju 510 koňovú kombi M3, ktorá je najrýchlejším sériovo vyrábaným kombi na okruhu Nürburgring môžte najnovšie vylepšiť napríklad 20 palcovými kolesami so zlatou povrchovou úpravou, alebo karbónovými doplnkami, ako napríklad rozšírené nástupné prahy, karbónové spätné zrkadlá, predný splitter a zadný difúzor vyrobený z uhlíkových vlákien či dokonca aerodynamické lišty na prednom nárazníku usmerňujúce prúdenie vzduchu.

Ďalšou z možností, ako vylepšiť svoje nové auto je športový výfuk z titánu znižujúci celkovú hmotnosť auta o približne 7-8 kilogramov, nastaviteľný športový podvozok schopný znížiť svetlú výšku v rozsahu 0.5-2 centimetre, alebo výrazne červené textilné ťažné oko, ktoré je inšpirované motoršportom a svojou farbou vkusne vyniká na modrej karosérii M3 Touring.

Posledným z prvkov sú lamely umiestnené po bokoch zadného okna. Značka doposiaľ ich funkčnosť nešpecifikovala, no pravdepodobne budú mať za úlohu zlepšovať celkové aerodynamické vlastnosti auta a budú zmierňovať spätné prúdenie vzduchu za autom, a tým pádom aj znižovať  celkový hluk v interiéri pri vyšších rýchlostiach. Cenník spolu aj s bližšími informáciami automobilka zatiaľ nezverejnila.

Témy: BMW
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok