Na Slovensku pribudnú ďalšie nabíjacie stanice elektromobilov. Vybuduje ich Škoda

TA3/SZ
9.7.2022 11:00

Škoda rozširuje nabíjaciu sieť elektromobilov na Slovensku. Nabíjačky vybuduje nie len v rôznych dovolenkových rezortoch, ale aj v odľahlejších častiach Slovenska, kde je pokrytie infraštruktúrou pre elektromobily slabšie

Na Slovensku pribudnú ďalšie nabíjacie stanice elektromobilov. Vybuduje ich Škoda
Škoda

Elektromobily sa pomaly, ale isto stávajú neoddeliteľnou súčasťou nášho života. Na cestách stretávame elektrifikované vozidlá viac a viac, čo si uvedomujú aj automobilky. Škoda sa najnovšie rozhodla vybudovať sieť nabíjacích wallboxov Škoda iV v rôznych dovolenkových rezortoch a v častiach Slovenska, kde infraštruktúra pre elektrické a plug-in hybridné vozidlá buď chýba, alebo je slabšia. Mnoho zákazníkov vlastniacich či už čistý elektromobil, alebo dobíjateľný hybrid pri výbere dovolenky zohľadňuje, či dané ubytovacie zariadenie ponúka aj nabíjaciu stanicu. Na Slovensku vďaka Škode teda čerstvo pribudli nabíjacie wallboxy v ubytovacích zariadeniach na zámku Vígľaš, v Čiernom Balogu a vo Valčianskej doline.

Škoda Škoda

Všetky wallboxy sú vybavené konektorom CCS2, ktorý je schopný obslúžiť väčšinu aktuálnych elektromobilov a hybridov. Riaditeľ Škoda Auto Slovensko sa na túto tému vyjadril, že ,,elektromobilita sa v poslednom čase vyvíja veľmi dynamickým tempom aj na Slovensku. Ešte rýchlejšie je tým pádom potrebné budovať komplexnú infraštruktúru pre pohodlné nabíjanie elektromobilov. Takáto služba priamo v mieste oddychu je najnovšie, aj vďaka neustálemu rozširovaniu našich služieb eMobility, k dispozícii v ďalších troch ubytovacích zariadeniach v lone slovenskej prírody. Postupne tak napĺňame našu víziu rozvoja elektromobility na Slovensku, ktorá je jednou z našich priorít”.

Škoda Škoda

Ak ste náhodou majiteľom, alebo prevádzkovateľom nejakého ubytovacieho, alebo rekreačného zariadenia a chcete svojim zákazníkom ponúknuť extra službu, ktorú môžu práve majitelia elektromobilov a hybridov zohľadňovať pri výbere pobytu, tak stačí vyplniť formulár na webe slovenského zastúpenia Škody a môžte aj vy svojím zákazníkom ponúknuť dobitie ich elektrického auta.

Témy: škoda
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok