Volkswagen Id.Buzz spoznal slovenské ceny. Na akej sume štartuje cenovka?

TA3/SZ
6.7.2022 11:00

Len nedávno predstavený, plne elektrický ID.Buzz aktuálne spoznal slovenské ceny. Zákazníci budú mať na výber z množstva príplatkovej výbavy, ktorá dokáže výslednú sumu poriadne navýšiť. Aká je však cena základnej verzie?

Volkswagen Id.Buzz spoznal slovenské ceny. Na akej sume štartuje cenovka?
Volkswagen

Nový elektrický ID.Buzz je cenovo postavený takmer ako spaľovací príbuzný Multivan. Akurát s tým rozdielom, že za cenu pomerne dobre vybaveného Multivanu dostanete ID.Buzz v základnejších výbavách. Cenovka totižto štartuje na sume 61092 eur, respektíve 57384 eur v prípade úžitkovej verzie Cargo. Oba varianty sú vybavené batériou s kapacitou 82 kWh, ktorá zabezpečuje maximálny dojazd na úrovni 403 až 424 kilometrov. V štandarde je ID.Buzz vybavený LED svetlometmi, posuvnými dverami na oboch stranách, či parkovacími senzormi a dvojzónovou automatickou klimatizáciou.

Volkswagen Volkswagen

Položiek príplatkovej výbavy je v tomto prípade naozaj hojne. Medzi tie najčastejšie volené však bude určite patriť navigácia, za ktorú vám značka naúčtuje 1524 eur. Za príplatok 1044 eur dostanete svôj nový Buzz obutý na 21 palcových diskoch kolies. Svojou veľkosťou sa určite k autu budú hodiť najviac, a budú tak dopĺňať celkový dizajn auta. Ak by vám však postačovali 18 palcové disky, môžte si z ceny odpočítať rovných 240 eur. Pri dizajnových prvkoch ešte ostaneme, pretože v ponuke nájdeme aj dvojfarebné lakovanie karosérie. Značka si však naúčtuje v tomto prípade nemalých 1920 eur.

Volkswagen Volkswagen

Zaujímavým balíkom v ponuke je paket Comfort v hodnote 1356 eur obsahujúci vyhrievané predné sedadlá, zvýšené množstvo konektorov USB C, kožený multifunkčný volant, či dažďový senzor a stmievateľné vnútorne spätné zrkadlo pri jazde v noci. Kompletný cenník si môžte pozrieť priamo na stránke slovenského zastúpenia značky Volkswagen. Do budúcna ponuku pravdepodobne rozšíri ešte verzia s väčšou batériou a dojazdom. Tá však bude pochopiteľne cenovo o niečo drahšia.

Témy: Volkswagen
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok