BMW zajazdilo s novou M3 Touring na okruhu Nürburgring rekordný čas

TA3/SZ
20.6.2022 11:00

Pripravované BMW M3 vo verzii Touring, ktorého premiéru už netrpezlivo očakávame najnovšie zajazdilo na známom okruhu Nürburgring najlepší čas medzi autami s karosériou kombi

BMW zajazdilo s novou M3 Touring na okruhu Nürburgring rekordný čas
BMW

BMW nám už postupne dávkuje viac a viac informácií ohľadne nového BMW M3 vo verzii Touring, čo znamená, že premiéra sa nezadržateľne blíži. Len nedávno značka zverejnila technické podrobnosti odlišujúce novinku od bežného modelu. Najnovšie však mníchovská automobilka s ešte nepredstavenou M3 Touring zajazdila na okruhu Nürburgring najrýchlejší čas kola medzi autami s karosériou kombi. V reči čísel sa bavíme o čase 7:35;06, čím novinka prekonala aj výkonnejšiu M5 Competition, či okruhovo ladenú M4 GTS. Výsledný čas tak M3 Touring automaticky radí medzi najrýchlejšie kombi na svete.

BMW BMW

Novinku oficiálne spoznáme už 23. júna počas oficiálnej premiéry, ktorá sa bude konať na festivale rýchlosti v anglickom Goodwoode. Značka pri tejto príležitosti prezradí nie len podrobné technické parametre, ale aj odprezentuje finálny vzhľad, ktorý poteší nejedného fanúšika automobilky. Rekordná jazda bola samozrejme zachytená na videu, ktoré si môžte teraz spolu s nami vychutnať.

Témy: BMW
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok