BMW predstavuje ďalšiu špeciálnu edíciu modelov M3 a M4 na počesť výročia založenia divízie M

TA3/SZ
1.6.2022 18:30

Automobilka BMW tento rok oslavuje polstoročie vzniku svojej športovej divízie M GmbH. Pre svojich fanúšikov a priaznivcov si preto značka v priebehu tohto roku prichystala hneď niekoľko špeciálnych edícii

BMW predstavuje ďalšiu špeciálnu edíciu modelov M3 a M4 na počesť výročia založenia divízie M
BMW

Najnovšia limitovaná edícia pod názvom BMW M 50 Jahre vychádza z úspešných športových modelov M3 a M4, ktoré sú už od nepamäti synonymom vysokého výkonu a športovosti. Pre exteriér bude na výber zo štyroch rôznych lakov karosérie, ktoré boli súčasťou histórie divízie M.

Taktiež nebudú chýbať ani špecifické kované disky kolies vyhotovené v podobnych odtieňoch, ako v interiéri novinky. Konkrétne bude na výber z farieb Carbon black, Macao blue, Brands Hatch grey a San Marino blue. Kované disky kolies budú dodávané v rozmeroch 20 palcov vzadu a 19 palcov vzadu. Prvýkrát sa objavia v ponuke disky v matnom vyhotovení Orbit grey a Gold bronze.

BMW BMW

V interiéri vás ihneď po otvorení dverí privítajú prahy dverí s integrovaným nápisom odkazujúcim na špeciálnu edíciu Edition 50 Jahre BMW M. Plaketu odkazujúcu na túto edíciu nájdeme aj na stredovej konzole a taktiež aj na hlavových opierkach sedadiel by sme našli výšivku taktiež odkazujúcu špeciálnu verziu. Jednou z mnohých zaujímavostí sú logá automobilky vymenené za ich historickú verziu, ktorú BMW tento rok používa naprieč celým modelovým radom.

Špeciálnu edíciu odvodenú od modelu M4 môžme očakávať aj na európskom trhu. Model M3 bude v tejto verzii určený výhradne pre americký a kanadský trh, na ktorý sa dostane len 500 exemplárov. Cenovka doposiaľ zverejnená nebola.

Témy: BMW BMW M3
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok