Toyota Supra dostane zásadné vylepšenie, ktoré poteší nejedného fanúšika

TA3/SZ
27.4.2022 11:00

Toyota sa rozhodla ponúkať vo svojej GR Supre prevodovku, po ktorej fanúšici a zákazníci túžili od začiatku. Novinku teraz potvrdila aj značka

Toyota Supra dostane zásadné vylepšenie, ktoré poteší nejedného fanúšika
Toyota

Športová GR Supra bola od začiatku výroby dostupná výhradne s osemstupňovou automatickou prevodovkou, ktorá je síce veľmi rýchla a jej charakter k autu sedí, no skalný fanúšikovia si tajne želali možnosť voľby manuálnej prevodovky. Po dlhých dohadoch teraz túto možnosť potvrdila aj samotná automobilka.

Toyota zatiaľ zverejnila iba snímku zachytávajúcu zadnú časť auta, ktorú zdobí červený nápis Supra, ktorý býva štandardne čierny. Tento detail bude pravdepodobne tým, podľa čoho Supru s manuálom spoznáte.

Toyota Toyota

Manuálna prevodovka bude predné tým prvkom, ktorý prinesie ešte väčší pôžitok z jazdy a viac prepojí vodiča s autom. Aktuálne však nie je známe či bude manuálna prevodovka dostupná so všetkými ponúkanými motormi, alebo bude obmedzená na jeden motor. Kolujú aj špekulácie, že by Toyota mohla pre Supru s manuálom navrhnúť aj iný podvozok, ktorý by dojem z jazdy posunul ešte na vyšší level. Nechajme sa teda prekvapiť, čo nám športové oddelenie Toyoty časom naservíruje. Máme sa určite na čo tešiť.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok