Ferrari onedlho predstaví ďalšiu novinku. Podľa všetkého pôjde o roadster

TA3/SZ
16.4.2022 11:00

Na tento rok si Ferrari prichystalo hneď niekoľko prekvapení. Okrem prvého SUV modelu značky by sme mohli spoznať aj otvorenú verziu modelu 296

Ferrari onedlho predstaví ďalšiu novinku. Podľa všetkého pôjde o roadster
Ferrari

Taliani zverejnili záber, ktorým chcú prilákať pozornosť na premiéru nového, zatiaľ nešpecifikovaného modelu, ktorý by sme mali oficiálne spoznať už 19. apríla. Okrem spomínaného dátumu a záberu si všetky informácie a podrobnosti značka necháva pre seba, takže sa môžme len domnievať, čo si značka pre nás nachystala. Na zábere si môžme všimnúť dve línie, ktoré podľa všetkého zobrazujú prúdenie vzduchu z bočného profilu a obrys zadnej časti karosérie.

Ferrari Ferrari

Vrchná linka tak do určitej miery odhaľuje, že pôjde o kabriolet, respektíve roadster s otvorenou strechou. Tá by mala byť po vzore ostatných modelov značky vyrobená z pevného materiálu, keďže automobilka textilné strechy už dlhšiu dobu nepoužíva. Očakávať tak môžme roadster odvodený od dávnejšie predstaveného typu 296 GTB.

Ferrari Ferrari

Či tomu tak skutočne bude sa dozvieme až 19. apríla, kedy Ferrari oficiálne odhalí novinku aj s jej parametrami. Po vzore 296 GTB by sa mohol pod prednou kapotou objaviť 2.9 litrový šesťvalec v kombinácii s elektromotorom, ktorých kombinovaný výkon atakuje hranicu 830 konských síl a 740 Nm. Počkajme však, s čím nás Ferrari prekvapí.

Témy: Ferrari Roadster
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok