Premiéra nového BMW radu 7 klope na dvere. Značka ukázala prvé zábery

TA3/SZ
24.3.2022 11:00

BMW už onedlho predstaví ďalšiu generáciu svojej vlajkovej lode. Nový rad 7 prinesie nie len klasické spaľovacie motory, ale aj plne elektrický variant i7

Premiéra nového BMW radu 7 klope na dvere. Značka ukázala prvé zábery
BMW

Mníchovská automobilka postupne začína odhaľovať svoju novú vlajkovú loď. Značka najnovšie vypustila do sveta prvý záber zachytávajúci prednú časť nového radu 7. Aj z pomerne tmavej fotky je už na prvý pohľad jasné, že sedmička novej generácie bude niesť rozmernú prednú masku, ktorá je ohraničená LED svetelným pásom, ktorý bude najmä v noci vytvárať nezameniteľný svetelný podpis budiaci rešpekt.

Po bokoch rozmernej prednej masky si môžme všimnúť úzke predné svetlomety, ktoré budú pravdepodobne využívať LED technológiu a technológiu Laser lights. Vrchná časť svetiel viditeľná na fotografii bude podľa všetkého slúžiť ako denné svietenie a hlavné svetlomety budú situované nižšie.

BMW BMW

Okrem iného značka upriamila pozornosť aj na interiér. Zo záberu interiéru môžme vidieť miernu inšpiráciu z modelu iX. Elektrické iX evokuje najmä palubná doska so zakryveným displejom infotainmentu a tvar predných sedadiel. Najväčšou vychytávkou bude jednoznačne veľký displej vyklápajúci sa zo stropu, ktorý bude pre zadných pasažierov vytvárať dojem, akoby boli v kine.

BMW BMW

Pohon nového radu 7 budú tvoriť nie len spaľovacie motory, ale aj elektrický pohon v pripravovanom BMW i7, na ktorom značka taktiež už dolaďuje posledné detaily. Premiéra novinky sa bude konať už onedlho. Naplánovaná je na 20.4.2022, kedy sa dozvieme všetky podrobnosti a uvidíme finálny vzhľad nového radu 7.

Témy: BMW
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok