Nová Fabia Monte Carlo spoznala slovenskú cenovku. Koľko si značka pýta za základnú verziu?

TA3/SZ
21.3.2022 18:30

Škoda len pred nedávnom odhalila Fabiu vo verzii Monte Carlo, ktorá tvorí vrchol ponuky tohto modelu. Akú cenovku nesie na Slovensku?

Nová Fabia Monte Carlo spoznala slovenskú cenovku. Koľko si značka pýta za základnú verziu?
Škoda

Len nedávno sme vás informovali o predstavení Fabie Monte Carlo, ktorá tvorí vrchol ponuky modelu. Prináša rôzne dizajnové zmeny a vychytávky nie len v exteriéri, ale aj interiéri. Najzákladnejšiu verziu Monte Carlo poháňa jednolitrové TSI s výkonom 95 konských síl. Cenovka tejto verzie je na Slovensku stanovená na 17380 eur.

Vo výbave nájdeme napríklad 16 palcové disky v čiernom vyhotovení, LED svetlomety, dvojzónovú klimatizáciu či parkovacie senzory vzadu a vyhrievané športové sedadlá.

Škoda Škoda

Ďalším motorom v ponuke je opäť jednoliter TSI, no tentokrát naladený na 110 konských síl. V kombinácii s automatickou prevodovkou vás takto vybavené Monte Carlo bude stáť 19180 eur. Na vrchole ponuky stojí 1.5 litrový benzínový štvorvalec s výkonom 150 konských síl, ktorý je spriahnutý s automatickou prevodovkou. Toto kombo vás bude stáť 20780 eur.

V položkách príplatkovej výbavy nájdeme napríklad aj športový znížený podvozok za 84 eur. Zaujímavou položkou výbavy je panoramatická strecha za 1031 eur či volič jazdných režimov, za ktorý si značka pýta 106 eur. Samozrejmosťou je aj možnosť adaptívneho tempomatu, ktorý si Škoda cení na 282 eur.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok