Maserati ukázalo zábery nového SUV s minimom kamufláže

TA3/SZ
23.2.2022 11:00

Talianské Maserati viac a viac upriamuje pozornosť na príchod nového SUV Grecale. Len nedávno sme mohli vidieť novinku počas zimného testovania kompletne zahalenú kamuflážou

Maserati ukázalo zábery nového SUV s minimom kamufláže
Maserati

Najnovšie zábery z dielne Maserati ukazujú pripravované SUV s minimom kamufláže. Už na prvý pohľad je jasné, že značka sa držala základných čŕt aj pri návrhu novinky. Všimnúť si môžte typickú masku chladiča s horizontálnymi predelmi, uprostred ktorej je umiestnené logo značky. Svetlomety svojim tvarom a grafikou pripomínajú model MC20.

Grecale Maserati

Ďalším typickým prvkom, ktorý značka zachovala je trojica otvorov na predných blatníkoch. Zaujímavým prvkom sú taktiež aerodynamické kľučky dverí. V zadnej časti zaujmú najmä štyri koncovky výfukového systému umiestnené v difúzore.

Grecale Maserati

Technické parametre a použitú techniku si Maserati zatiaľ necháva pre seba. Pod kapotou by sme však pravdepodobne mohli vidieť benzínový šesťvalec, ale aj elektrikou dopovaný dvojliter, či plne elektrickú verziu.

Oficiálne predstavenie je naplánované na 22.3.2022, kedy sa dozvieme všetky potrebné informácie a uvidíme novinku v celej kráse. Grecale by sa malo do predaja dostať v niektorých verziách už v priebehu roku 2022.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok