Dacia Jogger spoznala svoje slovenské ceny

TA3/SZ
8.12.2021 17:00

Dacia zverejnila slovenské ceny za jeden z najpraktickejších modelov v ponuke značky. Na akej sume začína základný model?

Dacia Jogger spoznala svoje slovenské ceny
Dacia

Dacia len prednedávnom predstavila svoj nový model Jogger, ktorý láka svojou nízkou cenou, a až sedem miestnou konfiguráciou interiéru. Zákazníci majú na výber z hneď niekoľkých stupňov výbavy. Ako teda značka nastavila ceny? Poďme sa na to pozrieť.

Základ ponuky je tvorený verziou Essential, ktorá ponúka výber z dvoch agregátov. Prvým je benzínový motor TCe 110 spriahnutý so šesť stupňovou manuálnou prevodovkou. Ďalším variantom je TCe 100, ktorý je poháňaný na LPG a benzín. Dojazd s týmto agregátom by mal dosiahnuť hranicu až 1000 kilometrov.

Jogger vo výbave Essential s LPG pohonom vás bude stáť 13550 eur v 5 miestnej konfigurácii, respektíve 14250 eur v prípade 7 miestnej verzie. Výbava obsahuje šesť airbagov, LED denné a stretávacie svetlá, núdzové brzdenie, alebo dokonca asistent rozjazdu v kopci.

Jogger Dacia

Stred ponuky tvorí výbavový stupeň Comfort, ktorý v porovnaní s výbavou Essential stojí o takmer 1800 eur viac. Dostanete však všetko, čo obsahuje Essential plus napríklad kožený volant, tempomat, alebo elektrické okná.

Koniec ponuky tvorí najvyššia výbava Extreme, za ktorú si v porovnaní s výbavou Comfort priplatíte dalších 850 eur. Výbava však obsahuje lakovanú spodnú časť predného nárazníku, bezkľúčový štart, automatickú klimatizáciu, alebo sklápateľné stolíky pre pasažierov vzadu.

Za dalších 400 eur je možné si priplatiť za technologický balík obsahujúci elektrickú ručnú brzdu, sledovanie mŕtvych uhlov a napríklad aj parkovacie senzory v prednom nárazníku. Ceny za takto vybavené vozidlo s  moderným dizajnom, technológiami a variabilitou sú veľmi prijateľné a napovedajú dobrú predajnosť a úspech nielen na slovenskom trhu. Jogger už je možné objednať aj na Slovensku. Zákazníci sa budú môcť z prvých kusov tešiť koncom marca roku 2022.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok