Erotický salón láka na očkovanie. Klienti dostanú k vakcíne polhodinu s prostitútkou zdarma

TA3/hm
12.11.2021 16:00

Na Slovensku to bola očkovacia lotéria, v Rumunsku Drakula a u našich susedov sú to erotické služby. Spôsoby, ako zlákať na očkovanie, sú čoraz kreatívnejšie a približujú sa rôznym cieľovým skupinám. Napríklad vo Viedni dostanú tí, ktorí sa nechajú zaočkovať, okrem vakcíny aj bezplatných 30 minút s prostitútkou.

Erotický salón láka na očkovanie. Klienti dostanú k vakcíne polhodinu s prostitútkou zdarma
Facebook.com/Peter Konstantin Laskaris

Ako uviedol pre agentúru Reuters manažér erotického salónu Peter Laskaris, uvedomil si, že mnoho mužov odmieta vakcínu alebo nevie, že na ňu má nárok. Práve táto cieľová skupina, ktorá by mohla dopomôcť ku kolektívnej imunite v Rakúsku, navštevuje aj ich salón Fun-Palast. Boj s vírusom preto vzali do vlastných rúk a očkovacie centrum zriadili priamo v nevestinci.

Očkovancov sa navyše rozhodli aj odmeniť. Tí, ktorým u nich vpichnú vakcínu, dostanú k očkovacej látke aj platenú spoločníčku. Prostitútky prezlečené za zdravotné sestry s hlbokým výstrihom robia záujemcom spoločnosť počas celého očkovania. Po dávke môžu návštevníci verejného domu bezplatne pobudnúť s dámou podľa vlastného výberu ďalších 30 minút. Bežne by za to zaplatili štyridsať eur. Viedenský erotický salón sa mení na očkovacie centrum každý pondelok v novembri počas štyroch hodín.

V Rumunsku sa v prvej polovici roka pokúšali motivovať na očkovanie na Drakulovom zámku v Transylvánii. V historických priestoroch zo 14. storočia si mohol nechať vpichnúť vakcínu každý, kto zámok navštívil počas májových víkendov. Spolu s dávkou dostal aj voľný vstup na výstavu 52 stredovekých mučiacich nástrojov. Rumunsko má však plne zaočkovaných iba zhruba 40 percent populácie, a denne tam zomierajú stovky ľudí s koronavírusom.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok