BMW už testuje facelift radu 3 Touring

TA3/SZ
12.11.2021 11:00

Fotografom sa podarilo zachytiť v okolí Nürburgringu zamaskovanú faceliftovanú radu 3 vo verzii Touring, ktorá by sa mala na trhu objaviť v roku 2023

BMW už testuje facelift radu 3 Touring
Autoexpress

BMW chystá modernizáciu trojkového radu, ktorý už testujú v okolí nemeckého závodného okruhu Nürburgring, kde má značka svoje vývojové stredisko. Ako môžme vedieť na fotkách maskovaného testovacieho auta, modernizovaná trojka si zachová menšiu prednú masku rovnako, ako má aktuálna generácia. Dve obrovské predné obličky budú zatiaľ výsadou len radu  4 a M3. Budú mať však mierne pozmenený tvar, pravdepodobne podobný ako v novej rade 2. Novinkou bude zmenený dizajn predného a zadného nárazníku.

Bmw Autoexpress

Hlavné zmeny sa budu diať v interiéri. Faceliftovaná trojka dostane totižto operačný systém iDrive 8, ktorý poznáme z plne elektrického modelu iX. Do novinky by sa mala dostať aj zaoblená obrazovka infotainmentu  spojená s prístrojovým panelom známa z modelu i4.

BMW Autoexpress

Pod kapotou budeme svedkami elektrifikácie. Každá dostupná motorizácia bude obsahovať mild-hybrid so 48V sieťou. Ponuka sa pravdepodobne rozšíri o viacej verzií plug-in hybridov a v hre je aj plne elektrická rada 3. Facelift novej trojky by mal prísť na trh v roku 2023.

Témy: BMW Nürburgring
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok