Kto nám ako vládne a ako bude vládnuť?

ta3/Richard Dírer
28.1.2024 11:44

Hnutie Slovensko momentálne rokuje o nasadení vlastného kandidáta do boja o prezidentský palác. Minister envirorezortu Tomáš Taraba medzitým nevylúčil, že v kampani môže dôjsť k dohode medzi Andrejom Dankom a Štefanom Harabinom. V relácii V politike diskutujú minister životného prostredia Tomáš Taraba (SNS) a poslanec NR SR Michal Šipoš (SLOVENSKO).

Hity ministeriek

Najnovším hitom niektorých našich ministeriek je mazanie príspevkov na sociálnych sieťach. Desivé, keď si človek uvedomí, koľko námahy mali ich tímy s písaním statusov a ešte viac s fotením, aby vyzerali dokonale upravené bez chybičky krásy, s perfektne naondulovanými vlasmi v dizajnérskych šatičkách. A aj tak to všetko vyšlo nazmar. Lebo internety si pamätajú. A aj ľudia, zdá sa, nepozerajú iba na výzor, ale všímajú si aj to, čo hovoria. Petíciu za odvolanie ministerky podpísalo vyše 180- tisíc občanov.

Petíciu občanov preveruje polícia

Ja viem, musíme si počkať na kontrolu podpisov, lebo ministerka sa nezmohla na nič iné, ako na obvinenie, že petícia je zmanipulovaná a namiesto občanov ju písali „boti-roboti“. Vec je zjavne taká vážna, že dokonca, asi prvý raz v histórii, preveruje petíciu občanov polícia. Ani to však nič nezmení na tom, že navždy si budeme pamätať slová o zmiešavaní kultúr, nápadne sa podobajúce na výraz „Rassenvermischung“, teda zmiešavanie rás, ktorým nacisti v protižidovských norimberských zákonoch hovorili o čistote a zákaze zmiešavania.

Šúpolie zostane navždy šúpolím

Vozenie dieťaťa do školy o pár ulíc ďalej vládnou limuzínou či obnovenie spolupráce s Ruskom, ktoré už dva roky vraždí na Ukrajine. Ak by sme mali sparafrázovať slová prvej dámy slovenského divadla Kamily Magálovej, šúpolie zostane navždy šúpolím. A nepomôžu mu ani drahé dizajnérske kúsky.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok