Koalícia bojkotuje mainstream

ta3
22.10.2023 12:07

Som na politickom dôchodku a na dôchodku určite aj ostanem. Toto odkázal v roku 2019 Robert Kaliňák, a preto sa v štvrtej vláde Roberta Fica chopí moci v rezorte obrany. Po boku svojho kamaráta Jozefa Ráža mladšieho. Toho istého, ktorého po smrti Jána a Martiny odmietol za ministra vnútra vymenovať vtedajší prezident Andrej Kiska. Práve pre väzby s Robertom Kaliňákom. Avšak, keďže pánov spája aj láska k motorkám, pracovitý manažér si to namieri rovno na rezort dopravy. Na druhý pokus.

Na kultúru si zas trúfa s plnou vážnosťou charakterovo konzistentná žena, erudovaná doktorka liečebnej pedagogiky so širokým všeobecným prehľadom, zodpovedná matka troch detí, rozvedená zástankyňa tradičnej rodiny a hrdá národniarka žijúca v Rakúsku Martina Šimkovičová. Tá istá, ktorá verí, že sa medzi sebou už nechceme hádať, pretože hádky pramenia z nedorozumenia a z nerešpektovania.

A preto ona sama už roky bagatelizuje covid, utečeneckú krízu či LGBTI+ komunitu. Na Facebooku aj v internetovej televízii, kam odmietol ísť diskutovať dokonca aj Peter Pellegrini, pretože ju označil za konšpiračné médium.

Čo sa zas nedá povedať o Rudolfovi Huliakovi, ktorý je tam varený-pečený, dookola konšpiruje o globálnom otepľovaní, kadiaľ chodí, tam očierňuje mimovládky, pritom on sám je vo vedení jednej z nich, vyhráža sa fyzickým násilím ochranárom a šíri nenávisť voči queer ľuďom. Aj preto ho vypočúvala NAKA a aj preto sa mu sen o ministerskej stoličke rozplynul skôr ako CO2 v atmosfére. Lebo prezidentka.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok