Boj o voliča

ta3
30.7.2023 11:56

Aj vy ste cítili uplynulé dva týždne prázdnotu? Že ste stratili zmysel života? Úplne vám rozumiem. Už dva týždne totiž nikto na Slovensku nespomenul Sorosa. A môžu za to najmä medvede. A hoci je o tomto, podľa niektorých politikov pôvodcovi všetkého zla, ticho, problémy v našej krajine nevymizli. Aké prekvapivé?! V relácii diskutovali Branislav Gröhling a Andrej Danko.

A tak aj bez Sorosa sa 350-tisíc seniorov potáca pod hranicou chudoby, vyše tri a pol milióna Slovákov nedokáže zaplatiť neočakávaný výdavok, ako jediní v eurozóne máme stále dvojcifernú infláciu, ničia nás vysoké ceny potravín, zdravotníctvu už nepomáha ani patológ, pediatri dávajú výpovede a na jeseň sa možno nebude mať kto postarať o deti, hrozia nám vysoké hypotéky, kvalita vzdelávania je na zaplakanie.

A to už ani nehovorím o nedostavaných diaľniciach či celkovej kvalite života. Ale stále nás budú poniektorí presviedčať, že našim najväčším problémom je Soros. Že by sa už konečne naši politici pozreli do zrkadla? Možno by v ňom našli odpoveď, prečo je táto krajina v takej...diarei, v akej je.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok