Násilie v génoch? Kuchár Jožko zdedil agresiu po svojom otcovi, ten bol odsúdený na smrť

ta3/noviny.sk
8.1.2024 10:46

Kuchár Jozef, obvinený z brutálnej vraždy svojej partnerky, je príbuzný s bratislavským škrtičom. Štefan Pantl je jeho otcom. Informujú o tom noviny.sk.

Polícia pátra po vrahovi z Michaloviec. Internetom sa šíria klamlivé informácie
facebook.com/policiaslovakia

Pantl je jedným z mála ľudí, ktorí na Slovensku dostali trest smrti a boli popravení. Vrah mal vtedy 25 rokov a bol ženatý. S manželkou mali syna, ktorý mal vtedy len tri roky. Popravili ho v roku 1981. TV JOJ túto skutočnosť potvrdilo viacero nezávislých zdrojov. 

Dve vraždy za jednu noc

Jozefov otec zavraždil dve ženy. Oľgu a Vlastu spoznal v roku 1979. Oslavovali spolu v jednom podniku, Štefan ich potom pozval k sebe do bytu, kde s nimi chcel mať sex. Obe ho odmietli, čo ho rozzúrilo a zaútočil najprv na Oľgu, ktorú škrtil opaskom od županu a nohami jej skočil na krk. Potom sa vrhol na Vlastu.

Ženu najprv zbil a potom znásilnil. Donútil ju ísť na spoločnú prechádzku. Mladej žene sa podarilo ujsť, Štefan ju ale dobehol a začal ju škrtiť. Vzal palicu a pritlačil jej ju o krk, až kým neprestala dýchať. V roku 1978 mal znásilniť tri ženy, píšu bratislavskenoviny.sk.

Vražda šokovala Slovensko

Jozef je obvinený z vraždy o rok staršej ženy. Telo 48-ročnej Patrície našli vo štvrtok v jednom z bytov na rohu Novohradskej ulice v bratislavskom Ružinove. Na tele mala viacero bodných a sečných zranení. Nebohá mala vyrezané viaceré orgány vrátane srdca, ktoré boli pohodené vo vedre. Útočník jej odrezal aj zo stehna a líca.

Pozrite si archívnu reportáž o kuchárovi Jozefovi:

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok