V Michalovciach vyskočil zo siedmeho poschodia chlapec, pád prežil. Trápili ho zlé známky v škole

12.12.2023 21:29 , Aktualizované: 13.12.2023 12:26

V Michalovciach na Ukrajinskej ulici vyskočil z okna 7. poschodia paneláka neplnoletý chlapec. Svedkovia mali počuť prudký náraz a krik matky. Utrpel vážne zranenia, no pád podľa informácií prežil.

adasdasdas.jpg
Foto: TASR/Michal Svítok (ilustračná fotografia)

Cudzie zavinenie vylúčili

Polícia potvrdila, že sa prípadom zaoberá. Cudzie zavinenie vylúčila.

Telefonické oznámenie o páde osoby z okna na Ukrajinskej ulici v Michalovciach prijala polícia na tiesňovú linku krátko pred 17.00 h. Ihneď vyslaná policajná hliadka hodnovernosť oznámenia preverila.

„Na mieste udalosti bolo zistené, že mladistvá osoba po páde z balkóna jedného z michalovských bytov utrpela zranenia a privolanou Rýchlou zdravotnou službou za súčinnosti policajnej hliadky bola prevezená do zdravotníckeho zariadenia. Cudzie zavinenie bolo v tomto prípade vylúčené,“ uviedla košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

Bližšie okolnosti, ktoré tejto udalosti predchádzali, polícia preveruje.

Chlapca zobrala sanitka

Šestnásťročného chlapca previezli do nemocnice. Má byť v stabilizovanom stave a mal utrpieť viaceré zlomeniny, dodáva na Facebooku stránka Michalovce a okolie.

Svedkovia na mieste nešťastia tvrdili, že chlapec sa mal pokúsiť o samovraždu pre zlé výsledky v škole. Povedať im to mala chlapcova matka.

“Počuli sme silný náraz, akoby niečo vybuchlo. Potom už bolo počuť iba veľký krik matky chlapca, ktorého telo ležalo nehybne na zemi. Bol to veľmi skľučujúci pocit. Nikomu neprajem zažiť takýto moment,” doplnil svedok, ktorý túto udalosť videl na vlastné oči, píšu regiony.sk.

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
sledovať
mReportér edit
Komentáre k článku
Zdielajte článok