Proti Írsku Slováci nastúpia s poriadne premiešanou zostavou

TA3 TASR
29.3.2016 00:00

S úplne odlišnou zostavou než proti Lotyšsku nastúpi naša futbalová reprezentácia na prípravné stretnutie v Dubline proti domácemu Írsku. V základnej zostave ostane len trio Škrtel, Pekarík a Hamšík.

"Čo sa týka zdravotnej stránky hráčov, problémy majú Hubočan a Ďuriš. Uvidíme, čo sa udeje na tréningu. Horšie je na tom Ďuriš, Hubočanov stav sa zlepšil. Avizoval som po zápase s Lotyšskom, že príde k viacerým zmenám. V zostave mám už teraz jasno a môžem ju prezradiť. V bráne dostane šancu Kozáčik, pred ním štvorica Pekarík, Škrtel, Saláta, Švento, v strede poľa budú hrať Sabo, Greguš, Šesták, Hamšík, Stoch a na hrote nastúpi Vittek," prezradil Kozák na predzápasovej tlačovej konferencii mená hráčov, ktorí vybehnú v utorok na trávnik Aviva Stadium.

Slovensko v doterajšej histórii odohralo s tímom zo "zeleného ostrova" štyri vzájomné zápasy, v ktorých sa ani raz neradovalo z víťazstva. Až tri súboje sa skončili nerozhodne, medzi nimi aj ten posledný zo septembra 2009, v ktorom dublinská aréna nevidela gól.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok