Spevák Bieber riskuje v Taliansku zatknutie, polícia zvažuje kroky

TASR
30.4.2015 07:40

Kanadský popový spevák Justin Bieber riskuje v Taliansku zatknutie, ktoré mu hrozí na základe medzinárodného zatykača vydaného argentínskymi úradmi.

Spevák Bieber riskuje v Taliansku zatknutie, polícia zvažuje kroky
SITA/AP

Nereagoval na predvolanie

Justin Bieber je aktuálne v Ríme, kde bude nakrúcať videoklip a zahrá si malú postavu v komediálnom filme zo sveta módy Zoolander 2, ktorej pokračovanie pripravuje v talianskej metropole americký herec a režisér Ben Stiller.

Argentínske úrady vydali začiatkom apríla prostredníctvom Interpolu na Biebera medzinárodný zatykač po tom, ako spevák nereagoval na predvolanie v prípade vyšetrovania incidentu z roku 2013 v Buenos Aires.

Útok na fotografa

Talianska agentúr ANSA napísala, že tamojšia polícia zvažuje, či bude konať v súlade s touto žiadosťou a či vyšle policajtov do hotela, v ktorom sa Bieber zdržiava, aby skontrolovali miesto spevákovho pobytu.

Bieber by sa mal v Argentíne zodpovedať z obvinenia, podľa ktorého poslal osobných strážcov, aby napadli fotografa Diega Pesa pred nočným klubom v Buenos Aires.

Pokiaľ sa podarí preukázať, že spevák sa podieľal na fotografovom zranení, hrozí 21-ročnému Bieberovi v súlade s argentínskymi zákonmi trest odňatia slobody vo výške od jedného mesiaca do šiestich rokov.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok