Tragédia na železničnom priecestí. Žena na svojom elektrickom motocykli vrazila do vlaku

ta3/ TASR, Polícia SR - Žilinský kraj
7.7.2023 09:57

Zrážku s vlakom na železničnom priecestí v Rakovej v okrese Čadca neprežila vo štvrtok 55-ročná vodička elektrického motocykla. Informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline Gabriela Kremeňová.

Tragédia na železničnom priecestí. Žena na svojom elektrickom motocykli vrazila do vlaku
Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Polícia stále prešetruje to, prečo žena nezastavila, ak by videla prichádzajúci vlak. Ďalšie okolnosti polícia vyšetruje. V príprade železničného priecestia upozorňuje, aby boli ľudia mimoriadne opatrní, dodáva polícia.

Doplnila, že žena z doposiaľ presne nezistených príčin vošla s elektrickým motocyklom na nechránené železničné priecestie, kde došlo k zrážke s prechádzajúcim vlakom. "Pri dopravnej nehode utrpela zranenia, ktorým na mieste podľahla. Alkohol u 49-ročného rušňovodiča dychovou skúškou nezistili. U nebohej ženy bude vykonaná pitva," uviedla s tým, že ďalšie okolnosti a príčiny dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania.

Polícia upozorňuje, že najmä v prípade nechránených železničných priecestí si treba počínať mimoriadne opatrne. "Najmä sa presvedčiť, či môžete bezpečne prejsť cez železničné priecestie. Týka sa to nielen vodičov, ale aj chodcov a cyklistov," zdôraznila krajská policajná hovorkyňa.

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok