Johnny Depp príde na Slovensko, no nie do Zvolenskej Slatiny. Očakávaný koncert sa presúva

ta3/Lenka Klobučníková
3.7.2023 17:48

Bude to najsledovanejší koncert roka na Slovensku? Hudobníci zo svetových kapiel pod menom Hollywood Vampires, ku ktorým sa pridal aj americký herec Johnny Depp, u nás vystúpia už 20. júla. Pôvodne sa mal koncert konať v obci Zvolenská Slatina, no miesto sa na poslednú chvíľu zmenilo.

Johnny Depp príde na Slovensko, no nie do Zvolenskej Slatiny. Očakávaný koncert sa presúva
Facebook/Holywood Vampires

Zmena miesta koncertu

Organizátori už od začiatku hovorili, že koncert sa má uskutočniť vo Zvolenskej Slatine. Táto informácia Slovákov veľmi pobavila. Pred pár dňami však organizátori informovali fanúšikov, že menia miesto nonania koncertu. Fanúšikom poslali e-mail, že koncert sa uskutoční v amfiteátri v Bankej Bystrici. 

Ako uvádzajú organizátori, "z organizačných dôvodov sme boli nútení koncerty Hollywood Vampires presunúť. Koncert sa uskutoční na amfiteátri Paľa Bielika v Banskej Bystrici. Ten je známy ako jeden z najväčších na Slovensku, ale aj jeho kapacita je limitovaná. Preto ostáva na predaj už len cca 2500 vstupeniek." Časť informačného e-mailu si môžete prečítať nižšie.

E-mail od organizátorov
Zdroj: ta3

"Akcia sa presúva do krajského mesta Banská Bystrica, ktorá je na nápor fanúšikov zvyknutá," píšu organizátori. Zmena miesta priniesla lepšie podmienky aj pre koncert. Organizátori chceli pre fanúšikov zabezpečiť najlepší konfort, a preto niektoré miesta budú zmenené na voľné sedenie. Tribúna a VIP zóna zostávajú zachované, no niekde pribudnú aj sedačky na sedenie.

Takto vyzerá amfiteáter v Banskej Bystrici:

Mapa - Amfiteáter v Banskej Bystrici ticketportal.sk
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok