Nie Smer, ale pán Kiska kradol dane, tvrdí Kaliňák. Vy ste jeden z podozrivých, oponuje Naď

ta3
29.6.2023 21:55

Bývalý prezident Kiska stojí pred súdom, tvrdí, že by tam mal stáť Robert Fico a Robert Kaliňák. Oboch kritizoval za drancovanie armády aj bývalý minister obrany Jaroslav Naď. Špičky Smeru Kiskovi odkazujú, že je daňový podvodník a Naďovi, že znížil obranyschopnosť Slovenska na minimum. Hosťami relácie Téma dňa boli Jaroslav Naď (Demokrati) a Robert Kaliňák (Smer-SSD).

fbhdrre_1.jpg
TA3

Vláda to mala zamiesť pod koberec

Kaliňák reagoval na výpovede svedkov, pričom svoje tvrdenia považuje za fakty, ktoré vychádzajú zo zápisníc a vyšetrovania. „Najvyšší súd povedal, že som bol nezákonne stíhaný a nezákonne obžalovaný. Nezákonné konania vychádzajú z toho, že žiadny zo svedkov nepovedal, že nejaké materiály vynášam. Na komentár Naďa reagoval: „Toto sú fakty a tie sú v spise. Rešpektujte rozhodnutie Najvyššieho súdu." Ďalej dodal, že žiadni svedkovia takisto netvrdili, že by Fico chcel taký post za výmenu.“

Na otázku, či by bol Fico ochotný upratať túto kauzu za funckiu predsedu Ústavného súdu, Kaliňák odpovedal: „Keď sme boli vo funkcii, tak polícia konanie zastavila. Celý čas sme tu absurdne obvinení.“  Naď nerozumie návratu Kaliňíka do politiky. Však ste tam mali Lučanského, ktorý bol ďalší Váš nominant. Mohli ste si robiť, čo ste chceli a aj ste si všetko robili. V konečnom dôsledku to videlo celé Slovensko.“ Ďalej dodal, že nejakým spôsobom sa tváriť, že vy za nič nemôžete, je jednoducho klamstvo. 

Celú časť relácie Téma dňa si môžete pozrieť tu:

Strana 2 / 2
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok