Čitatelia rozhodli jednoznačne: Najlepší pomer ceny a kvality má denník Pravda

OUR MEDIA SR
11.4.2023 15:50

Pravda získala prestížne ocenenie Best Buy Award 2023/2024 za najlepší pomer ceny a kvality na slovenskom trhu v kategórii denníkov. Pravda je najpredávanejší mienkotvorný denník na Slovensku s viac ako storočnou tradíciou a čitatelia ho označili ako denník, ktorý na základe osobných skúseností ponúka najlepší pomer ceny a kvality na slovenskom trhu.

Čitatelia rozhodli jednoznačne: Najlepší pomer ceny a kvality má denník Pravda
Profimedia

Prieskum bol realizovaný medzinárodnou organizáciou pre prieskum trhu a certifikáciu ICERTIAS – International Certification Association GmbH, ktorá certifikuje a odmeňuje spoločnosti, produkty a služby najvyššej kvality vo viac ako 40 krajinách sveta.

Prieskum sa realizoval na vzorke 1200 spotrebiteľov starších ako 18 rokov na území Slovenska v januári 2023, je vysoko rešpektovaný a všeobecne uznávaný ako jeden z najkomplexnejších a najspoľahlivejších dostupných prieskumov spokojnosti spotrebiteľov.

"Som veľmi vďačný za priazeň, ktorú nám čitatelia v prieskume prejavili. Toto prestížne ocenenie je pre nás v redakcii potešujúce i zaväzujúce zároveň. Aj naďalej sa preto budeme snažiť prinášať našim čitateľom čo najkvalitnejší obsah v online i printovej verzii ich obľúbeného denníka Pravda," povedal Ľuboš Kamenistý, riaditeľ obsahu vydavateľstva OUR MEDIA SR.

"ICERTIAS je hlasom spotrebiteľov a získané ocenenie Best Buy Award je pre nás dôkazom, že naša snaha ponúkať kvalitné a pravdivé informácie v rámci cenovo dostupného riešenia sa stretáva s pozitívnym ohlasom," uviedla v tlačovej správe marketingová manažérka Lucia Zelinková.

Ako pokračovala, spoločnosť OUR MEDIA SR a denník Pravda v posledných mesiacoch prechádzajú zmenami, ktoré sa javia ako prospešné a čitateľmi ocenené. "Aj naďalej budeme robiť všetko pre to, aby sme prinášali čitateľom hodnotné informácie za rozumnú cenu. Ďakujeme!" dodala Zelinková.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok