Na západe Slovenska vyčíňal vietor a piesočná búrka. Premávku na diaľnici D2 opäť obnovili

ta3 TASR
11.3.2023 11:17

Na diaľnici D2 medzi hraničným priechodom Čunovo - Rajka a Bratislavou je premávka v oboch smeroch opäť obnovená. Informovala o tom bratislavská krajská policajná hovorkyňa Silvia Šimková.

Na západe Slovenska vyčíňal vietor a piesočná búrka. Premávku na diaľnici D2 opäť obnovili
FB/Polícia SR - Bratislavský kraj

Diaľnica D2 bola pre piesočnú búrku obojsmerne uzavretá od hraničného priechodu Čunovo po križovatku s D4 (Jarovce). Bratislavskí policajti tam zdokumentovali dve škodové udalosti s predbežnou výškou škody 10-tisíc eur. Na mieste nebol zranený žiadny účastník.

Silný vietor

Na starej ceste za výjazdom z bratislavskej mestskej časti Záhorská Bystrica odtrhol vietor veľký bilbord. Zasahuje tam do pravého jazdného pruhu. Stella centrum upozorňuje, že bilbord môže zasiahnuť vozidlá. V Bratislave na Lamačskej ceste pri železničnej stanici spadlo na cestu elektrické vedenie. Vodiči sa tam podľa Zelenej vlny zdržia v oboch smeroch.

Padajúce stromy sú v úsekoch Lovinobaňa - Cinobaňa, Makov - Bumbálka a Nováky - Horné Vestenice. Nárazový vietor sa vyskytuje v lokalitách Zemianska Olča, Šrobárová, Komárno, Hurbanovo, Senec, Holíč, Bánovce nad Bebravou, Bytča, Budatín, Žilina a Rajec.

Na rýchlostnej ceste R1 za Hronskou Breznicou v smere do Žiaru nad Hronom spadol strom na cestu. "Je to približne na 134. kilometri," doplnila Zelená vlna. Spadnutý strom na ceste je aj v stúpaní na Bielu Horu z Trstína.

Zelená vlna tiež informovala, že v hlavnom meste na výjazde z Einsteinovej ulice na Viedenskú cestu smerom k Inchebe je kolóna. Vodiči si tam počkajú viac ako 30 minút. Dobrzďujú už na zjazde z Prístavného mosta. Upchatý je aj zjazd z Mosta SNP na Einsteinovu ulicu. Pre silný vietor nepremáva ani Kompa Vojka na Dunaji.

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok