Kultová kapela Depeche Mode ohlásila svetové turné. Príde aj do Bratislavy!

ta3 TASR
4.10.2022 14:56

Skupina Depeche Mode po piatich rokoch ohlásila celosvetové turné. V Bratislave sa predstaví v máji budúceho roku.

Kultová kapela Depeche Mode ohlásila svetové turné. Príde aj do Bratislavy!
Profimedia

Členovia rock&rollovej siene slávy z roku 2020,  hudobná skupina Depeche Mode, dňa 4. októbra 2022, na špeciálnom podujatí v Berlíne, oznámila vydanie nového 15. štúdiového albumu Memento Mori. S rovnomennou koncertnou šnúrou precestujú svet, nevynechajú ani Bratislavu! 

Album Memento Mori

Dave Gahan a Martin Gore po piatich rokoch potešili fanúšikov a zverejnili dátumy celosvetového turné k novému albumu Memento Mori, ktorý svetlo sveta uzrie v marci 2023. Svoje rovnomenné celosvetové turné Depeche Mode odštartuje koncertmi k vydaniu albumu 23. marca 2023 a to špeciálnou limitovanou sériou koncertov v severoamerických arénach predtým, ako sa skupina vydá na letné turné po štadiónoch Európy.

Tieto obmedzené severoamerické koncerty sa uskutočnia okrem iného v Madison Square Garden v New Yorku, v United Center v Chicagu, v Kia Forum v Los Angeles a v Scotiabank Arena v Toronte. Kapela európsku časť turné započne 16. mája 2023.a jeho zastávkami budú aj najväčšie európske štadióny, napríklad Stade de France v Paríži, Olympijský štadión v Berlíne, štadión San Siro v Miláne, štadión Twickenham v Londýne a mnoho ďalších.

Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 1 / 2 Ďalšia strana
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok