Jeep ukázal podobu nového modelu. Malo by ísť o elektromobil

TA3/SZ
10.3.2022 18:30

Jeep počas prezentácie odhalil podobu nového modelu, ktorý by mal byť poháňaný čisto elektrickou energiou. Automobilka však veľa podrobností neprezradila

Jeep ukázal podobu nového modelu. Malo by ísť o elektromobil
Stellantis

Jeep počas prezentácie plánov skupiny Stellantis odhalil podobu prvého elektromobilu značky, ktorý má byť dalsim krokom ku elektrifikácii portfólia. Automobilka bola na informácie veľmi skúpa. V podstate máme možnosť vidieť len jeho podobu bez bližších informácií či technických parametrov.

Po dizajnovej stránke novinka odkazuje na svojich spaľovacích príbuzných. V prednej časti nájdeme typickú podlhovastú prednú masku s LED svetlometmi, ktorých denné svietenie tvorí jedna súvislá linka. Predná časť obsahuje minimum otvorov, čím prispieva k lepším aerodynamickým vlastnostiam.

Jeep Stellantis

Zadná časť pôsobí veľmi sviežo a moderne, čomu napovedajú aj LED koncové svetlomety s grafikou v tvare písmena X. Celkový vzhľad dotvára výrazná žltá farba karosérie. Novinka by sa mala na trhu objaviť v priebehu roku 2023 a bližšie informácie by sme mali spoznať už v nadchádzajúcich mesiacoch. Novinka bude súčasťou plánu elektrifikácie koncernu, ktorý bude od roku 2030 na území Európy predávať výlučne elektromobily.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok