Prezidentka v TA3: Zuzana Čaputová ukáže svoj pohľad na dianie na Slovensku

TA3
17.12.2021 15:42

Televízia TA3 odvysiela v nedeľu 19. decembra 2021 o 11:00 hod. posledné vydanie relácie V politike v tomto roku. Pozvanie prijali prezidentka SR Zuzana Čaputová a premiér SR Eduard Heger.

Prezidentka v TA3: Zuzana Čaputová ukáže svoj pohľad na dianie na Slovensku
TA3

Pandémia zatienila všetky ostatné problémy, ktoré trápia Slovensko. Hoci všetci dúfali, že rok 2021 prinesie zlepšenie situácie s koronavírusom, opak je pravdou. Na začiatku roka sme prežili ničivú druhú vlnu, ktorá pripravila o život tisíce ľudí. Od októbra sa situácia opäť zhoršuje. Navyše, spoločnosť rozdeľuje očkovanie. 

Generálna riaditeľka Televízie TA3 Mirjana Hron Sikimič a slovenská prezidentka Zuzana Čaputová. TA3

Aj prezidentka už niekoľkokrát vyzvala Slovákov, aby sa dali zaočkovať a pomohli zlepšiť stav v nemocniciach. Vyjadrila sa však aj k zložitej situácii v koalícii. Na druhej strane sa dočkala kritiky z radov opozície, keď sa kvôli referendu obrátila na Ústavný súd. Počas celého roka sa aktívne zapájala do politického života v krajine a nebála sa použiť aj ostré vyjadrenia.

V relácii V politike, ktorú čaká už túto nedeľu posledné tohtoročné vydanie, osobne zhodnotí celý uplynulý rok. Do televízie prišla prezidentka Zuzana Čaputová už v piatok. Televízia sa na jej príchod dôkladne pripravila. S kyticou z ružových pivoniek a ruží ju privítala generálna riaditeľka Televízie TA3 Mirjana Hron Sikimič.

Prezidentka Zuzana Čaputová v spoločnosti generálnej riaditeľky Televízie TA3 Mirjany Hron Sikimič a riaditeľky Centra spravodajstva a publicistiky Zuzany Martinákovej. TA3 / David Duducz

Veľmi si vážime, že pani prezidentka prijala pozvanie do našej relácie. Pre mňa osobne je to veľká česť, že som mala možnosť sa s ňou zoznámiť a privítať ju v našej televízii. Dvaja najvyšší štátni predstavitelia uzavrú tohtoročné vysielanie relácie V politike bilancovaním a pohľadom na celospoločenské dianie v našej krajine,“ uviedla Sikimič.

Sledujte reláciu V politike už túto nedeľu 19. decembra o 11:00!

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok