Zmestí sa vám vianočný stromček do auta? Škoda má odpoveď

TA3/SZ
10.12.2021 11:00

Britské zastúpenie automobilky Škoda si pre nás pripravilo pomôcku ohľadom výberu vianočného stromčeka, respektíve jeho veľkosti

Zmestí sa vám vianočný stromček do auta? Škoda má odpoveď
Škoda

Určite poznáte ten moment, keď vyberáte dlhé minúty vianočný stromček. Napokon sa vám po nekonečnom hľadaní podarí nájsť svojho favorita, šťastne idete k pokladni, zaplatíte a vydáte sa smerom k autu.

V tom vám však hlavou chodia otázky typu zmestí sa mi stromček do auta? Bude stačiť keď sklopím sedadlá? Nepoškriabem si nič v aute? Podobné otázky si dáva určite veľa z vás. 

Ak však máte auto od Škody, tak vás potešíme. Automobilka si totiž pripravila prehľadnú grafiku, v ktorej informuje o vhodnej výške stromčeka k danému modelu auta. Môžete si tak pozrieť ešte pred kúpou stromčeka, aká veľkosť by bola optimálna, aby ste predišli komplikáciám.

Škoda Škoda UK

Napríklad majitelia modelov Scala a Karoq môžu s radosťou kúpiť stromček s výškou 150 centimetrov (5 stôp). Ak pôjdete vianočný stromček kúpiť s novým elektromobilom Enyaq iV, alebo Octaviou Combi, môžte siahnuť po stromčeku vysokom 170 centimetrov (5.5 stopy). Najväčší stromček bezpečne a ľahko odveziete, ak vám v garáži parkuje Superb a Superb Combi. V takom prípade sa vám zmestí do auta až dva metre (6.5 stopy) dlhý vianočný stromček.

Ak vám však stačí malý stromček s výškou do 140 centimetrov, pokojne môžte ísť na nákupy s Fabiou alebo Kamiqom, ktoré ho bez problémov odvezú. Všetky údaje o výške stromčeka sú samozrejme brané pri sklopených zadných sedadlách. Škoda týmto jednoduchým, prehľadným grafom určite pomôže pred Vianocami nejednému zákazníkovi a ušetrí mu nervy a čas pri nakladaní vybraného stromčeku do svojho auta.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok